Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Schuurfeest Vis Vitalis
Schuurfeest Vis Vitalis

Schuurfeest Vis Vitalis

Datum tot 
Locatie

Amicae amicique, In de nacht van 20 op 21 mei 2022 organiseren wij weer ons legendarische schuurfeest waar u natuurlijk bij wil zijn. Het feest zal starten op 20 mei om 23:59 en wij gaan door tot op...

Amicae amicique,

In de nacht van 20 op 21 mei 2022 organiseren wij weer ons legendarische schuurfeest waar u natuurlijk bij wil zijn. Het feest zal starten op 20 mei om 23:59 en wij gaan door tot op 21 mei de zon weer opkomt om 6:00. Via de onderstaande link kunt u uw kaartjes aanschaffen. Er zijn helaas dit jaar maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar vanwege de beperkte mogelijkheden op deze locatie. Voor degene die gebruik wil maken van het openbaar vervoer: er zal een busje rijden van het station in Dronten naar het schuurfeest. Hiervoor kunt u contact opnemen met het telefoonnummer dat u kunt vinden op de poster.

Komt u op het schuurfeest en bent u voorafgaand ook aanwezig op onze dies als date van een van onze leden, dan is er voor u al een kaartje gekocht door dat lid. Vraag dit voor de zekerheid bij uw date na.

Als er vragen zijn hoor ik het graag,

Met amicale groet,
Namens de schuurfeestcommissie
Bart Meuleman (0615181832)

https://eventix.shop/3yxejbkv


395505

X