Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Identiteitsdag VGS-Nederland LHBTQI+
Identiteitsdag VGS-Nederland LHBTQI+

Identiteitsdag VGS-Nederland LHBTQI+

Datum tot 
LocatieWilhelminakerk - Hobbemastraat 35, Utrecht maps

Amicae amicique, Deze zaterdag belooft een mooie dag te worden. Waarom vraagt u zich misschien af, omdat dan de identiteitsdag is natuurlijk! Afgelopen dagen heeft u misschien al op social media onze...

Amicae amicique,

Deze zaterdag belooft een mooie dag te worden. Waarom vraagt u zich misschien af, omdat dan de identiteitsdag is natuurlijk! Afgelopen dagen heeft u misschien al op social media onze sprekers voorbij zien komen maar ik zal ze hier ook nog even aan u voorstellen.
Ad de Bruijne is hoogleraar ethiek en spiritualiteit aan de universiteit van Kampen en is al lang geïnteresseerd in het terrein van het huwelijk en de seksuele ethiek, met name homoseksualiteit en de problematische verhouding daarvan tot de orthodox gereformeerde en evangelische tradities.
Martin den Heijer is sectiehoofd endocrinologie, een medisch specialisme dat zich bezig houdt met hormonen en organen die hormonen maken.
Klaas de Vries is predikant bij de tituskapel in Amsterdam en heeft speciale aandacht voor genderidentiteit en seksualiteit.
Floris Sonneveld en Wilmer Beute zijn twee leden van VGS-Nederland zelf die uit de kast zijn en gaan over hun ervaring iets vertellen.
En tot slot zal de dag geleid worden door Hugo Scherff.


395388

Ik hoop u allen in grote getalen te zien!

Immer amicaal,

Juliette Hollaar
Adjunct-Extern Dagelijks Bestuur der VGS-Nederland

X