Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Amicaal weekend thuis met VGSR + FQI
Amicaal weekend thuis met VGSR + FQI

Amicaal weekend thuis met VGSR + FQI

Datum tot 
Locatie
OrganisatieAWesome Commissie

Waarde amicae amicique, over een maand is het al zover. Onder het thema OOST WEST, OOST BEST zullen wij samen in ons mooie Twente van een prachtig amicaal weekend genieten tesamen met onze zusters va...

Waarde amicae amicique, over een maand is het al zover. Onder het thema OOST WEST, OOST BEST zullen wij samen in ons mooie Twente van een prachtig amicaal weekend genieten tesamen met onze zusters van FQI en de VGSR. Op de vrijdag kan u tijdens de maaltijd en speeddate activiteit uw amicae amicique beter leren kennen, die u daarna tijdens de borrel gezellig nog een keer kan aanspreken. U zult merken dat elk non-sociaal stigma als sneeuw voor de zon zal verdwijnen zodra de flessen fris en de groene knuppels met goudgele bloedlichaampjes eenmaal rijkelijk genuttigd worden. Zaterdag kan u eerst lekker uitbrakken tijdens de brunch, waarna u in de middag een activiteit naar keuze kan bijwonen. Opties hiervoor zijn onder andere een tour door de Grolsch brouwerij (18+, inclusief drank), poolen, bowlen, lasergamen, en glowgolf. ‘s Avonds zal er na de maaltijd gelegenheid zijn om lekker koffie te leuten op verschillende kasten, waarna u vervolgens kan doorzakken op de feestlocatie in de stad. Immers, zuipen als een heiden is de snelste weg naar ‘s hemels dis. Op de zondag kan u met uw amicae amicique van uw slaapadres mee naar uw kerk naar keuze, mits u tegen die tijd al ontwaakt bent uit uw roes. Naderhand is er ruimte voor koffie en brunch op verscheidene kasten.

Wij hebben er zin in, en wij hopen u ook! Voor vragen kan u bij ons (amici Deuzeman, Teekens & Veening) terecht. U kan u zich hier aanmelden, welke open staat tot en met 26 mei.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Over enkele dagen zal dit mooie weekend eindelijk aanvangen. Op deze pagina zal u gedurende het weekend alle benodigde informatie kunnen vinden, al zullen eventuele wijzigingen ook gecommuniceerd worden via de whatsappgroep die ter zijner tijd aangemaakt zal worden.

Meeneemlijst voor amicalen:
- Slaapzak
- Matje
- Toiletartikelen naar keuze
- Pyjama
- Verenigingstrots
- Identiteitsbewijs

Planning:
DagTijdActiviteitLocatie
Vrijdag18:30StartmaaltijdOpstandingskerk | Zonstraat 9
20:30Speeddaten"
22:00Borrel"
Zaterdag11:30Brunch"
12:30Middagactiviteit Brouwerij tourVerzamelen bij de Opstandingskerk | Zonstraat 9
14:00Middagactiviteit Poolen & BowlenStarballs Enschede | J J Van Deinselaan 28
18:30MaaltijdOpstandingskerk | Zonstraat 9
20:00Koffie leutenOp kasten
22:00FeestSociëteit Flux | Oude Markt 24 4e verdieping
Zondag9:30KerkdienstMag u als kast zelf uitvechten
11:00Koffie & lunchOp kasten
Indeling activiteiten:
Ter zijner tijd in de whatsappgroep te vinden om AVG redenen.

Indeling slaapplaatsen:
Ter zijner tijd in de whatsappgroep te vinden om AVG redenen.


412124412130

412701
412707

X