Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Lustrumweken
Lustrumweken

Lustrumweken

Datum tot 
Locatie
OrganisatieLustrumWeekCie

Van 5 tot 17 juni zullen de lustrumweken plaatsvinden met het knallende thema: New Heights. Het zullen twee goed gevulde weken zijn met tal van activiteiten. Hieronder ziet u de planning van de weken:...

Van 5 tot 17 juni zullen de lustrumweken plaatsvinden met het knallende thema: New Heights. Het zullen twee goed gevulde weken zijn met tal van activiteiten. Hieronder ziet u de planning van de weken:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Radio
Tijdens de lustrumweken zal er ook een lustrumradio zijn! Op een aantal dagen zal er een radiostation worden geïnstalleerd op een uitverkoren kast. U kunt deze radio overal beluisteren of langskomen in het radiocafé. U kunt hier een tijdslot reserveren om uw eigen programma te draaien.

Maandag: 's avonds zullen de lustrumweken afgetrapt worden met een startactiviteit. Deze is nog strikt geheim! U kunt natuurlijk niet wachten

Dinsdag: We zullen voor het amicaal feest met z'n allen gaan eten. Hierna kunt u door om helemaal los te gaan op de party van de FeesCie.

Woensdag: Deze dag kunnen we even ontspannen door ons in het zweet te werken tijdens verschillende sportactiviteiten. De verschillende opties worden later nog bekend gemaakt. Eventuele na-borrels zijn optioneel.

Donderdag: Donderdag mogen we eerst onszelf onderrichten door de laatste avond van de themagroepronde. Hierna is er een themasociëteit waarin we teruggaan naar rolschaatsen en Dire Straits.

Vrijdag: We gaan het eerste weekend in met een barbecue en een heel romantische speciaalbieravond.

Zaterdag: Op de vrije zaterdag gaan we afreizen richting Giethoorn om een hele dag heerlijk rond te dobberen in het waterrijke dorpje. 'S avonds mogen we genieten van een welverdiend glas whisky of een cocktail.

Zondag: Voordat we de nieuwe week in gaan kunnen we even opladen in de kerk met aansluitend een picknick. 'S avonds kunnen we fanatiek worden met schaken, Mario Kart of andere spelletjes.

Maandag: De nieuwe week begint goed met een bloedstollende achtervolging waarna de kroegen van Enschede verkend kunnen worden.

Dinsdag: Voordat we deze avond onze longen uit het lijf zullen zingen doen we nog even intellectueel tijdens de laatste ProCo lezing.

Woensdag: Pak uw drankje en popcorn voor de filmavond in een privébioscoop.

Donderdag: Uiteraard is er ruimte voor een Bijbelstudie waarna VA een pubquiz en sociëteit zal organiseren.

Vrijdag: Als kers op de taart zullen we ons in de mooiste gewaden kleden en een chic dinertje genieten tijdens de Dies Natalis!

Zaterdag: Het is eindelijk tijd om uit te brakken.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er zal regelmatig nieuwe informatie worden geplaatst op deze pagina. Houdt dit dus goed in de gaten! Daarnaast zijn alle activiteiten open voor zowel leden als reünisten.

410505

X