Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Amicaal Feest VGSD
Amicaal Feest VGSD

Amicaal Feest VGSD

Datum tot 
LocatieDe Boot - Nieuwe Haven 5 maps

Amicae amicique, U zit waarschijnlijk net in zo'n periode na de jaarwisseling dat het allemaal een beetje 'mwoh' voelt. Alle feesten zijn voorbij, uw tentamens daarentegen dichterbij. Het vo...

Amicae amicique,

U zit waarschijnlijk net in zo'n periode na de jaarwisseling dat het allemaal een beetje 'mwoh' voelt. Alle feesten zijn voorbij, uw tentamens daarentegen dichterbij. Het vooruitzicht is niet best. Maar wat ziet u daar aan de horizon? Een ballonnetje dat aan de hemel zweeft! En mooi gekleurd ook nog! En daar is er nog één, en achter u opeens ook! U bent in een keer volledig omgegeven door een flinke boel luchtballonnen! Maakt u dat niet vrolijk? Voelt u niet meteen weer al die slechte gevoelens weg gaan en de liefde in u borrelen?

Als ik liefde en borrelen hoor, kan ik eigenlijk maar aan één ding denken! Het Amicaal Feest der VGSD! Wilt u nou ook die liefde voor uw mannelijke (en uiteraard ook wel vrouwelijke) zusters op het Delftse water betonen? Kom dan lekker naar ons Amicaal Feest op woensdag 15 februari. Uiteraard dobberen wij nog graag rond in de boot, en wie weet vindt u hier wel een toegangskaartje tot onze dies een maandje later.

Indicatie van de bierprijs is een ruime euro, dus daar kan u niet voor thuisblijven!
Wij zijn u (uiteraard gepast gekleed) tegemoet komen in uw luchtballon.

Met amicale en luchtige groetjes,
De sooscommissie der VGSD

X