Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ VGS Beachvolleybaltoernooi
VGS Beachvolleybaltoernooi

VGS Beachvolleybaltoernooi

Datum tot 
LocatieBeachvolleybalUtrecht - Burgemeester Norbruislaan 680, 3555 EZ Utrecht maps
OrganisatieAnnelie Boerma & Stijn Teekens

Amicae amicique, Heeft u vorig jaar ook zo genoten van het amicale beachvolleybaltoernooi? Dan hebben we goed nieuws voor u; er komt weer een VGS beachvolleybaltoernooi aan! Op zaterdag 19...

Amicae amicique,

Heeft u vorig jaar ook zo genoten van het amicale beachvolleybaltoernooi? Dan hebben we goed nieuws voor u; er komt weer een VGS beachvolleybaltoernooi aan!

Op zaterdag 19 augustus kunt u in Utrecht strijden tegen uw amicae et amici op het beachvolleybalveld met meerdere potjes beachvolleybal. Als u uzelf een ervaren volleyballer vindt, dan kunt u zich opgeven in een team van 2 personen. Bent u iets minder ervaren? Geeft u zich dan vooral op in een team van 3 personen. U kunt zich ook als individu opgeven, dan zorgen wij dat er een team voor u is. U kunt zowel als heren, dames of gemengd team meedoen. Afhankelijk van het aantal opgaves wordt bepaald of dit aparte poules worden of één groot toernooi. Het is wel handig als ieder teamlid zich apart opgeeft.

Na het beachvolleyballen kunt u blijven om gezellig te BBQ'en. U kunt zich ook alleen opgeven voor de BBQ of het beachvolleyballen. Het toernooi begint om 13.00 uur en de BBQ zal rond 18.00 uur beginnen. De kosten voor de BBQ zijn €17,50. Voor het toernooi zijn de kosten nog niet helemaal duidelijk, maar die zullen rond de €5 uitkomen. Zowel het toernooi als de BBQ vinden plaats in op het sportpark aan de Burgemeester Norbruislaan 680 in Utrecht.
Via deze link kunt u zich opgeven. De doodslijn hiervoor ligt op maandag 7 augustus 23.59 uur.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen u allemaal te zien op 19 augustus!
Als u nog vragen heeft, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen.

Met amicale groetjes,
Stijn Teekens en Annelie Boerma

X