Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Toerustende avond 1
Toerustende avond 1

Toerustende avond 1

Datum tot 
LocatieImmanuelkerk - Wicher Nijkampstraat 95, 7545 XP Enschede maps
OrganisatieBijCo

Donderdag 9 november zal Alexander Bosma van Leven van Genoeg een workshop komen geven over recht laten stromen in je leven. Voorafgaand aan de workshop zal er samen gegeten worden en een aantal l...


420193


Donderdag 9 november zal Alexander Bosma van Leven van Genoeg een workshop komen geven over recht laten stromen in je leven. Voorafgaand aan de workshop zal er samen gegeten worden en een aantal liederen samen gezongen worden.

Zelf geeft Alexander de volgende introductie op het onderwerp:
"Recht laten stromen in jouw leven. Door heel de Bijbel heen kom je profetische stemmen tegen die je oproepen om recht te doen. De profeet Amos spreekt over recht dat kan stromen. Maar hoe doe je dat in een wereld die zo ingewikkeld is? Je weet dat lang niet ieder product eerlijk gemaakt is. Je hoort over klimaatverandering en de planetaire grenzen die mensen overschrijden. Maar wat helpt? En kun je ertoe doen?

Leven van Genoeg is een beweging van mensen die willen leven van genoeg. En op die manier meer recht, verbinding en vreugde hopen te vinden. We laten ons leiden door Jezus en de Bijbel."


Om u alvast wat te laten inspireren, vindt u de website van Leven van Genoeg hier.

X