Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Broederweek
Broederweek

Broederweek

Datum tot 
Locatie
OrganisatieChOOSE

Waarde broeders en broedsters, De broederweek zit er weer aan te komen! Dit is een week gevuld met activiteiten samen met broederverenigingen (ChOOSE), dus een ideaal moment om met een net iets gro...Waarde broeders en broedsters,

De broederweek zit er weer aan te komen! Dit is een week gevuld met activiteiten samen met broederverenigingen (ChOOSE), dus een ideaal moment om met een net iets grotere bubbel dan onze eigen vereniging te integreren en gezellige activiteiten samen te doen.

Het thema van deze week is ‘Broederschap is Meesterschap’, met dit thema in ons achterhoofd hebben wij de volgende activiteiten op de planning staan:


Poolen met broeders

Om de Broederweek af te trappen zullen we op de maandag gaan poolen! De avond zal bestaan uit meesterlijk met stokken en ballen spelen terwijl je broeders en broedsters van andere verenigingen leert kennen.Broederkring

Ook deze Broederweek wordt de oude traditie van de broederkring voortgezet. Dit is een kring zoals je hem ongeveer gewend bent, maar dan met 1 verandering: er zal ook een kring van een andere broedervereniging aanwezig zijn! Dit is natuurlijk een meesterlijke activiteit om te integreren met broeders en broedsters, aangezien je elkaar op een avond kringen erg goed leert kennen. Aanmelden gebeurt per kring, dus je hoeft je hier niet voor op te geven!


Broederlijk sporten

Op de woensdag van de Broederweek zullen we als broeders gaan sporten! Er is hierbij keuze tussen voetbal en volleybal. Als je dus een passie hebt voor een van deze sporten, gezelligheid of, nog beter: beide, kom dan langs! Het is een meesterlijke kans om mensen te vinden die jouw passie delen en ondertussen ook nog gezond bezig zijn! Na de activiteit zal Flux ook open zijn voor een borrel, dus als je zin hebt in graansmoothies (of andere drankjes) om de sportavond af te sluiten ben je daar ook meer dan welkom voor. Het sporten is van 20:00 tot 22:00 bij de Varviksweg 3A of J.P. Coenstraat 5, afhankelijk van bij welke sport je zal worden ingedeeld.


Meesterlijke Broederbijeenkomst

Als kers op de taart zal er op de donderdag een meesterlijke broederbijeenkomst plaatsvinden in de Renatakerk. De avond zal beginnen met samen eten (18:00), waarna er tijd is voor aanbidding onder leiding van een bandje. Hierna is een meesterlijke pubquiz georganiseerd, en tot slot zal er een naborrel in de Admiraal zijn. Het zal een diverse en vooral leuke avond worden, dus schrijf je ook vo oral hiervoor in!


Als je graag bij minimaal een van deze activiteiten wil zijn, schrijf je dan in via het volgende formulier:

https://forms.gle/mj5VLA45MErfSmr59

We hopen jullie op elke activiteit te zien!


Met broederlijke groet,

De BroCo


X