Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ State of the Union
State of the Union

State of the Union

Datum tot 
LocatieRenatakerk - Brinkstraat 70, Enschede maps
OrganisatieOuReCo

Op 16 februari is het zover, dan wordt de State of the Union gehouden! Voor wie het alweer vergeten was: de State of the Union is een tweejaarlijkse kleinkunstavond gevuld met acteerwerk, cabare...

Inschrijving State of the Union 2024 (Ouders en Reünisten) OuReCo16-02-2024
422637

Op 16 februari is het zover, dan wordt de State of the Union gehouden!

Voor wie het alweer vergeten was: de State of the Union is een tweejaarlijkse kleinkunstavond gevuld met acteerwerk, cabaret en liedjes waarbij alle ouders en reünisten ook van harte welkom zijn! Kortom, een gigantisch gezellige avond die volledig in het teken staat van vermaak! Komt u ook?

Avond
1. Kleinkunstavond:
Het eerste deel is de kleinkunstavond. Deze zal plaatsvinden in de Renatakerk (Brinkstraat 70). De inloop van de avond is vanaf 19:30 met een kop koffie/thee en een kleine versnapering. Om 20:00 beginnen we met alle pret.

2. Sociëteit:
Na alle pret in de Renatakerk is de avond nog (relatief) jong en willen wij deze graag met u doorzetten in de Admiraal (Stadsgravenstraat 41-43) waar u onder het genot van heerlijke drankjes gezellig kunt napraten en bijkletsen.

Toegang voor ouders en reünisten is gratis, wel zal er een mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te leveren.

Parkeren
Mocht u met de auto naar de Renatakerk komen dan zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden. Onderstaand bericht hierover van de Renatakerk:

Vanaf 1 januari is het betaald parkeren veranderd. In zone 1 (centrum) moet u van maandag tot zaterdag van 9.00 uur tot 23.00 uur betalen. Voor zone 1 zie afbeelding onderaan pagina.
- De lijn loopt eigenlijk vanuit het centrum gezien, direct langs de voorkant van de kerk (en de oprit naar het parkeerterrein toe). Dus op het parkeerterrein bij de kerk en er direct naast op de straat moet er tot 23.00 uur betaald worden.
- De parkeerplaatsen aan de straat naast het kerkgebouw en aan de overkant kant van de straat vallen onder een andere zone, daar moet u betalen tot 19.00 uur. Datzelfde geldt dus voor de parkeerplaats schuin achter de kerk.
- De gemeente heeft ook borden geplaatst op deze grens met waar u kan lezen tot hoe laat er betaald moet worden.
- Parkeren op de Spelbergsweg is alleen voor vergunningshouders. Als u hier parkeert dan is de kans groot dat u een behoorlijke boete krijgt. Dus let daar goed op. (Behalve dan op de 2 plekken naast de fietspoort).

Als u met de auto bent gekomen en u wilt nog wel even naar sociëteit (super gaaf!), dan heeft u meerdere opties wat betreft parkeren.
- U kunt de auto bij de Renatakerk laten staan en te voet richting sociëteit gaan. Dit is 13 minuten lopen.
- Als u iets minder ver wil lopen, dan kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats aan de Nijverheidsstraat (tegenover Tempo-team, dan is het namelijk nog 6 minuten lopen.


Mocht u nog vragen of andere opmerkingen hebben, dan kunt u altijd mailen naar bherpb?itfg.ay

423401

Hieronder nog een plaatje voor een beter beeld:
423389
X