Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Inschrijving open dag 2 (niet-leden)

Wat leuk dat je naar onze open dag op 13 juni wilt komen!

In deze enquête vragen we je naar wat contactgegevens, zodat we je kunnen contacteren over de open dag. Verder staan er ook nog wat andere praktische vragen in. Mocht je er niet uitkomen, stuur vooral even een mail naar cebzbpvr?itfg.ay of stuur een berichtje naar 06-49370828.
Voor de open dag verzamelen we rond 16:15u op station Enschede. Daarna zullen we uiteengaan om op kasten (VGST-huizen) koffie te drinken, hier kun je al een goed beeld van de vereniging krijgen. Daarna zullen we met de vereniging gezamenlijk eten en een activiteit doen. We sluiten de avond gezamenlijk feestelijk af op sociëteit! We raden je aan om bij zoveel mogelijk activiteiten te zijn, om een goed beeld van de vereniging te krijgen.
Op de open dag is het handig om een fiets te hebben. Het is handig om hiervoor een OV-fiets te huren.
Op sociëteit en tijdens het eten wordt er alcohol gedronken, hiervoor is het belangrijk om te weten wie er 18 is en wie niet. Ben jij 30 maart 18 jaar of ouder?
Op sociëteit is het altijd, tot laat in de avond, heel gezellig. Rond deze uren in nacht rijden er geen treinen meer. Maar wees niet getreurd, het is mogelijk om op een VGST-huis te blijven slapen. Heeft u hier belang bij?
Het is voor ons handig om eventuele mededelingen over de open dag met iedereen tegelijk te delen. Hiervoor willen we graag een WhatsAppgroep aanmaken en jou hieraan toevoegen. Vind je het goed als jij ook in deze groep gezet wordt?
Heb je nog vragen of eventuele opmerkingen? Je kunt ons altijd later nog contacteren als dat nodig is.
Wij kijken ontzettend uit naar de open dag! Wij hopen jij ook! Mochten er nog vragen zijn kan je altijd mailen naar cebzbpvr?itfg.ay of je kan zelf een appje sturen naar 06-49370828.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Weet jij nog mensen die deze open dag eigenlijk niet mogen missen? Spoor ze vooral aan om ook te komen.
Wij zullen met iedereen die deze enquête invult nog contact opnemen:)

X