Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Over het Lustrum

De VGST viert haar dertigste verjaardag! En dat is een mijlpaal op de roadtrip van de VGST. Wij zijn namelijk op weg. Zomaar vertrokken, zonder te weten waar we naar toe zouden gaan. Onderweg maken we allerlei avonturen mee. Op dit moment zijn we aangekomen bij een mijlpaal. Hier staan we even stil en kijken om ons heen, genietend van wat we allemaal beleven. Deze grootse gebeurtenis vieren wij twee weken lang, van 3 juni tot 15 juni met een scala aan activiteiten. 

We zijn dus onderweg! En tijdens deze twee weken gaan we dat vieren met het thema Road Trip. Met elkaar op avontuur tijdens deze fantastische reis dat VGST heet! In week zullen we stilstaan bij de verschillende momenten van de VGST en we gaan ook direct weer door naar het volgende avontuur! De lustrumweken zijn zelf ook al een groot avontuur! U zult het gaan zien en beleven. Als afsluiting hebben we de Dies Natalis der VGST en opdat we alles niet vergeten komt er ook nog een LustrumBundel die u al kunt reserveren!

Op deze website vindt u alle informatie over het lustrum! Onder de verschillende kopjes komt alles te staan en kan er straks ingeschreven worden op de activiteiten!

Kom! En ga mee, met ons, op avontuur!

239681X