Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

State of the Union 2014

267057


Op deze pagina vindt u relevante informatie over de State of the Union 2014. Een avond vol kleinkunst van en door onze leden. Het zal plaatsvinden op vrijdag 7 maart om 20:00uur in Theater Prismare.


Opgeven


Ouders en Reünisten kunnen zich hier opgeven: Link

Leden kunnen zich hier opgeven (inloggen vereist): Link


Opgave kleinkunst


Leden/reünisten (inloggen vereist): Link


Locatie & Route

Theater Prismare

Een modern theater in het hart van de bekende wijk Roombeek. Voor het theater aan de overkant van de busbaan is een groot, gratis parkeerterrein.

Via het openbaar vervoer is het theater te bereiken vanaf Station Enschede Centraal met buslijn 2, richting Deppenbroek. Uitstappen op de halte Roombeek.
Roomweg 167d
7523 BM Enschede

Link naar Google Maps
Sociëteit Café Shooters, voorheen genaamd Café de Pijp

In het proeflokaal van het café is al sinds meerdere jaren de sociëteit van de VGST gevestigd. Bijna elke donderdag vieren we hier de amicaliteit, en speciaal voor dit evenement hebben we ook deze vrijdag toegang. De uitgelezen kans om de sociëteit te (her)beleven.

Parkeren kan op het parkeerterrein bij de kruising van de Molenweg en de Wenninkgaarde. Vanaf daar is het minder dan 300 meter lopen naar de sociëteit. In de avonduren is parkeren in de binnenstad van Enschede gratis, met uitzondering van de parkeergarages.

Stadsgravengracht 19 Enschede

Parkeren:
Navigeren naar Wenninksgaarde 40-42

Looproute Google Maps


X