Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Dies Natalis der VGST


306911
Ergens ligt een plek. Een plek waar mensen al jaren hun toevlucht zoeken, een schuilplaats vinden. Door de jaren heen is deze plek uitgegroeid tot een veilig oord. Een oord waar een netwerk van mensen de drukte van de wereld kan ontvluchten, zich niet meer opgejaagd hoeven voelen en tot rust mogen komen.

Ook de VGST kent haar drukte die ze van de wereld meekrijgt. Er is weer een jaar verstreken. Een vol jaar waarin spannende activiteiten en onverwachte gebeurtenissen plaatsvonden en waarin amicaliteit zijn hoogtij vierde.

Het mag nu weer tijd zijn om tot rust te komen. Om samen - in een veilig oord - terug te kijken op een prachtig jaar, om de verjaring van onze fantastische vereniging te vieren en met een frisse, uitgeruste blik de toekomst in te gaan.

De verjaring, de 33e Dies Natalis der VGST ‘Tergiversatio’, zal op d.v. vrijdag 11 maart worden gehouden. We hopen dat u met ons wilt onderduiken. Vanaf vandaag kunt u zich hiervoor inschrijven op www.vgst.nl.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op een tijdstip, op een plek, die nader aan u zal worden bekendgemaakt. Dan zullen we u helpen de tijd en drukte te ontduiken zodat u tot rust kan komen.

Schrijf uzelf zo snel mogelijk in, zodat de DiesCie zo snel mogelijk uw gegevens kan verwerken en uw Dies nóg fantastischer kan maken.

Met amicale groet,

Uw handlangers, uw DiesCie,
Y. Van den Berg - Praeses
E. Beens - Abactis Primus
G.D. Schutte - Abactis Secundus
W.J. De Graaf - Fiscus
A. Colijn - Arte Figuralem

X