Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Senaat van der Heide

323653

330111


Praeses: Stein van der Heide

Amice Van der Heide mag dit jaar de VGST leiden. Vol enthousiasme en vrolijkheid probeert hij u allen in goede banen te leiden, terwijl hij tegelijkertijd ook het overzicht houdt. Hij mag dan wel de jongste zijn binnen de senaat, maar wat hij misschien tekortkomt in levensjaren maakt hij ruimschoots goed met zijn tomeloze inzet. Zijn jonge levensjaren bracht hij door met zijn oudere broer Hans, die nu geregeld het onderwerp is van de speech om 12 uur, waarbij hij het er niet altijd even goed vanaf brengt. Zijn combinatie van humor en doortastendheid maakt hem de persoon bij uitstek om de VGST te leiden!
330120
Abactis: Pieter Gunnink

Pieter Gunnink is de enige echte ware abactis. Goed met de pen, een vaardigheid waar menig abactis jaloers op is. Amicale brieven, artikelen of beleidsvragen zijn een lust voor uw intellect wanneer u het genoegen hebt om ze te lezen. Deze kennis en vaardigheden van amice Gunnink komt voort uit het feit dat Gunnink een echte wereldburger is. Hij is namelijk geboren in Zuid-Afrika. De banden met president Zuma zullen dus zeker worden aangehaald en misschien gaat het lift uitje wel naar Kaapstad… Maar ook als er een knoop doorgehakt moet worden dan bent u bij amice Gunnink aan het juiste adres.Fiscus: Rick Douma

Amice Douma heeft dit jaar het beheer over het geld van de VGST. Met zijn vrolijke glimlach en positieve insteek laat hij het fiscaat een eitje lijken. Met een gezonde dosis optimisme, doorzettingsvermogen, en logisch nadenken sleutelt hij net zo lang aan de getalletjes tot alles klopt. Door de vrolijke insteek van amice Douma is het altijd een genot om een e-mail van hem te ontvangen. Met zijn altijd amusante allitererende woordspelingen en woordgrapjes is het opeens geen straf meer om een incasso van meer dan honderd euro te krijgen. Ondanks zijn joviale houding past amice Douma goed op het geld. Geen euro of gulden, dollar of yen zal onder het fiscaat van amice Douma kwijtraken. De herkomst van elke euro wordt nauwkeurig onderzocht waardoor het beheer van het geld echt veilig is bij amice Douma.
Assessor: Jannieke Prins

Amica Prins is dit jaar verantwoordelijk voor het aansturen van de commissies. Met haar eindeloze enthousiasme en altijd aanwezige glimlach zet ze alle commissies naar haar hand. Naast het zorgvuldig notuleren van de AV en alle andere senaatstaken vindt ze altijd wel tijd voor het zwijmelen bij een chickflick. En haar studie psychologie komt goed van pas om ieder lid een plekje te geven in de juiste commissie. Iedere assessormail begint met een vrolijke openingszin, waarmee ze iedere VGST-er een stapje in de juiste richting probeert te duwen. Een assessor in hart en nieren dus!

X