Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Startavond

Startavond

Datum tot 
LocatieImmanuëlkerk  - Wicher Nijkampstraat 95 maps

Bent u al aan het genieten van uw eerste collegedag of heeft u nu al geen zin meer en wilt u het liefst met uw amicae, amicique en de foeten een lezing bijwonen? Mocht het laatste uw staat van zijn pe...

Bent u al aan het genieten van uw eerste collegedag of heeft u nu al geen zin meer en wilt u het liefst met uw amicae, amicique en de foeten een lezing bijwonen?
Mocht het laatste uw staat van zijn perfect beschrijven, dan heb ik goed nieuws voor u! Aankomende donderdag zal de startavond plaatsvinden met een lezing van niemand minder dan de (straks) nieuwe dominee van Enschede-west! Louren Blijdorp zal ons fysiek ontmoeten in de Immanuëlkerk waar hij zal spreken over "Een dominee voor studenten? - over de rol die je voorganger mag hebben in je geloofsleven"
De lezing start om 20:00 uur in de Immanuëlkerk. De coronaregels die we aanhouden zullen gelijk zijn aan die van de AV. Deze zijn in dit documentje te lezen. De lezing zal niet gestreamd worden.
Na de lezing is er een korte pauze en dan volgt een korte vragenronde
Na de lezing en bijbehorende vragenronde zullen we uiteengaan in de nieuwe bijbelstudiegroepen. Omdat hier, met de maatregelen op het oog, geen plek voor is in de kerk zullen we verspreiden over kasten. Hoe uw groepje dit verder invult is natuurlijk aan u, maar u zult vast genoeg te bespreken, leren kennen en te geinen hebben ;) Let u er ook op dat de foetjes in uw groep aanwezig zullen zijn?

Het belooft een mooie avond te worden! Bij zijn is meemaken...

X