Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ SpaCie - Speciaalbieravond

SpaCie - Speciaalbieravond

Datum tot 
LocatieDiscord
OrganisatieSpaCie

De State of the Union gaat niet door en daarom organiseert de SpaCie een speciaalbieravond voor u. Het zal er iets anders uitzien dan u van ons gewend bent, maar er zal weer SPeciaal A-merk bier zijn...

De State of the Union gaat niet door en daarom organiseert de SpaCie een speciaalbieravond voor u.

Het zal er iets anders uitzien dan u van ons gewend bent, maar er zal weer SPeciaal A-merk bier zijn; we zullen samen tot rust komen en we zullen ook weer hechter en hechter worden.

Het enige wat u hoeft te doen is zich in deze enquête aan te melden voor de avond en te zorgen dat u online bent op vrijdag 12 maart. Wij zullen drie speciaal biertjes voor u uitzoeken en zorgen dat deze bij u thuis komen [1]. Verder zal er ook een indeling met verschillende rondes (groepjes van vier) online komen, zodat u verschillende gesprekpartners krijgt.
Stel u wilt wel mee doen met de gezelligheid, maar u heeft geen zin in speciaal bier, dan is dat geen probleem. U kunt dat in de enquête aangeven.


[1] Als u donderdagmiddag (11-03) niet in Enschede bent, kunt u dat ook aangeven in de enquête, in dat geval zou u zelf uw bier moeten kopen.X