Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Verslag eerste Lustrumweek

/ Verslag eerste Lustrumweek

Door H. van der Veen - dinsdag 11 juni 2013 

246321


Afgelopen week was de eerste week van het lustrum. Allerlei fantastische activiteiten zijn geweest en hebben de eerste week tot een gave week gemaakt. 

De eerste avond van het lustrum hamerde mevrouw de praeses de week voor geopend nadat de LustrumWeekCie een hilarisch filmpje had laten zien hoe zij waren begonnen aan hun roadtrip. De activiteit werd gevolgd door spaghetti-brug bouwen waar de civielers en de wb’ers helemaal los gingen. Ook al plakte het plakband voor geen meter, het werd toch een gave activiteit! De dag werd afgesloten met een feest op de CoolKast. 
De maandag was nog niet afgelopen of de dinsdag kwam er al weer aan met een geslaagde lezing over Lincoln. 
Woensdag was een dag met actie. Deze dag kon worden geklommen, gebowld of gelasergamed. De VGST wist hier wel raad mee en iedereen kwam bekaf weer thuis. De avond kon worden afgesloten met vuur en een slaapfeestje waar een aantal mensen gebruik van maakte. 
Donderdag was de avond van de bijbelstudie en daarna was een pubquiz over de VGST en andere categorieën. Wist u bijvoorbeeld dat sinds AV44 pas de VGST-das gedragen wordt?
Vrijdag was een dag van feest met de amicalen. Ondanks dat er geen amicalen waren werd het toch een gaaf feest! 
En de week werd afgesloten met een een bbq op het Rutbeek. Het weer was relaxed en amice Bouwers bakte het vlees goed gaar onder toeziend oog van master-bbq’er Sjikke. 

Zo, dat was week één. Nu op naar week twee waar we onderweg zijn naar het einde van de week met als afsluiter de lustrum Dies Natalis der VGST. Tot die tijd mogen we genieten van een filmavond, sinterklaas vieren, een sing-in houden en is er nog de vooravond. Ook week twee wordt weer fantastisch!

X