Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Open dag VGST

/ Open dag VGST

Door H.J. aan het Rot - donderdag 27 juni 2013 


249008


Afgelopen donderdag, 20 juni, was er weer een opendag van de VGST. De open dag zou rond 18:30 beginnen met een barbecue bij de Kelderder maar het liep net wat anders. Na een ontvoeringsactie van de praeses f.t. van Pro Deo (christelijke studentenvereniging uit Deventer), die toch wel heel erg gemakkelijk verliep, verzamelden enkele amicae amicique zich bij de 
Kelderder. Nadat ook de senaat van Pro Deo was gekomen kon de borrel beginnen. Tijdens deze borrel werd duidelijk dat de afwatering in Enschede nog niet al te best was en een enkele amice besloot dan ook eens stukje te gaan varen met zijn luchtbed. Dit leverde veel hilarische momenten op. 
Nadat het meeste regenwater weer was weggetrokken en onze gasten/bezoekers op het station waren opgehaald kon de barbecue beginnen. Mevrouw de praeses opende de maaltijd op christelijke wijze en amice Bouwers zorgde voor het vlees. Tijdens de maaltijd was er ook ruimte voor enkele speeches. Nadat de barbecue was afgelopen en er was opgeruimd konden we de avond voortzetten op sociëteit.

Het was een mooie open dag waarop we vijf geïnteresseerden een klein beetje van onze vereniging 
mochten laten zien!

Kon je er niet bij zijn? Mail cebzbpvr?itfg.ay en dan kunnen we vast nog wat voor je regelen.

Bekijk meer foto's van de open dag.

X