Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Amicale banden Pro Deo aangehaald

/ Amicale banden Pro Deo aangehaald

Door T.H. Lassche - woensdag 5 februari 2014 

267338
Het begon allemaal zo’n 8 maanden geleden, toen duidelijk werd dat Pro Deo op de Dies Natalis der VGST de pedelstaf ontvreemd had. Daar moest natuurlijk een actie op volgen, en zo geschiedde. De VGST toog naar Deventer, om onderweg op het station al de praeses f.t. der CHBOV Pro Deo tegen te komen. De banden waren weer aangehaald.

De VGST zou de VGST niet zijn als zij die banden niet gloeiend warm hield en een paar maanden later waren we alweer onderweg naar Deventer. Deze keer om meer amicalen naar ons amicale feest te krijgen. Na een geslaagde actie waardoor welgeteld één amicaal extra naar Enschede kwam, werd afgesproken dat er nog eens nageborreld zou worden.

Omdat de VGST altijd in is voor een borrel en reizen wel gewend is, gingen we naar Deventer. Daar aangekomen gingen we van boemel naar Boemel om te proosten op de amicitia en een klein beetje voor het happy hour daar. De borrel was goed. Zo goed, dat het voor sommigen smaakte naar meer. Een gedeelte van de amicae amicique ging op doorreis naar de VGSN-TQ om de avond daar door te zetten tot de late uurtjes.. Het was een mooie avond waarop de banden flink werden aangehaald en de amicitia gevierd werd.

X