Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

State of the Union

/ State of the Union

Door D.S. Pranger - dinsdag 11 maart 2014 

269719

Een mooie melange van VGST'ers, oud-VGST'ers en ouders verzamelde zich vrijdag in Theater Prismare voor de derde editie van de State of the Union, de twee-jaarlijkse kleinkunstkanonnade van onze vereniging.

Op geheel bijbelse wijze hadden de deelnemers hun talenten opgegraven en ingezet voor een avond vol film, muziek en cabaret. Onvergetelijk waren de slaperige hoofdjes uit de 'Man bijt hond'-achtige bijdrage van amice Van der Veen en crew, het moment dat via een rechtstreekse Skypeverbinding amice Kamphuis door de hele zaal een fijne verjaardag werd toegezongen, de geboorte van een Kleintje in de act van de senaat... slechts een kleine greep uit de vele hoogtepunten.

Er past hier ook een eervolle vermelding voor amice Meints die organisatorisch vrijwel enkelhandig het hele gebeuren op poten zette. De avond liep op rolletjes dus ergens is daar toch iets goed gegaan.

Nadat amici Boersma en Heres als afsluiter ook hun kunsten hadden vertoond werd er richting sociëteit getogen voor een ouderwetse naborrel.

En het bleef nog lang onrustig in Enschede.

Voor wie de sfeer van de avond mist of gemist heeft zijn hier de foto's van amice Viergever te bekijken.

X