Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Open dag - barbecue

/ Open dag - barbecue

Door T. de Haan - maandag 9 juni 2014 

277169

Donderdag vond de tweede en laatste open dag van dit jaar plaats. De traditionele barbecue bij de Kelderder was wonderbaarlijk gezegend met droog weer en maar liefst 18 gasten. Meer dan genoeg gelegenheid dus om onze prachtige vereniging te introduceren aan belangstellenden.

De barbecue liep uit in een wederom ouderwets gezellige sociëteitsavond in De Pijp. Veel propjes - het vriendelijke koosnaampje voor de gasten - vermaakten zich tot in de late uurtjes, bleven logeren en hebben misschien zelfs al rondgekeken naar vrije kamers.

Als grote verrassing heeft de PromoCie nog heuse VGST-stickers gepresenteerd. Met onder andere advies van amice Wieringa is de sticker ontworpen om breed tentoongesteld te worden. De sticker is al te vinden op bijna iedere VGST-fiets en de propjes hebben nu een blijvende herinnering aan wat wellicht nog een mooie toekomst gaat worden. Ons rest goede hoop dat ze daadwerkelijk blijven plakken.

Ook geïnteresseerd in de VGST maar de open dag gemist? Geen probleem! Langskomen of gewoon meer informatie vragen kan nog steeds, mail de PromoCie of kijk op deze pagina.

X