Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Familiedag

/ Familiedag

Door Impleo Procurator - woensdag 17 december 2014 

Afgelopen donderdag had de senaat een deel van de avond vrijgehouden van activiteiten, om de families binnen de VGST de kans te geven om een familiedag te plannen. Veel families grepen deze mogelijkheid aan en organiseerden iets leuks met de familie. Een greep uit de diverse familiedagen is hieronder te lezen.

286340
Familie Van Huizen
Het heeft echt plaatsgevonden! Het eerste uitje van familie Van Huizen was geweldig. Na uit eten te zijn gegaan aan de Grote Markt bij het knusse CopaCabana vervolgde deze familie zijn weg naar overgrootvaders favoriete stekkie: De Starballs Bowlingbaan. Zoals het hem betaamd won hij en leerde de rest van de familie de skills. Al met al een fantastisch uitje!
- W.J. De Graaf

286336
Familie Van der Brug
Donderdagavond kwamen de nakomelingen van amice Van der Brug samen. Ook opa zelf was aanwezig. Voor de jongste van de familie, amica Treurniet jr, betekende dit zelfs dat haar oudouder (6e generatie) aanwezig was.
Er werd een rode-bietenschotel gegeten (ter bevordering van een kleurrijke stoelgang). Aan tafel werden de mooiste verhalen verteld door opa Van der Brug, over hoe hij wel niet aan al zijn schoenen is gekomen. Terwijl er werd gewacht op de apfelstrudel uit de oven, was er alle tijd voor een gesprek. De warme apfelstrudel was daarna, samen met ijs, een heerlijk toetje. Dit ging over in het drinken van koffie, wat weer over ging in Party&Co. Dit ging gelukkig gepaard met het drinken van bier, waardoor amice D. Dubbink ook mee wilde doen. Het bier was erg lekker.
- J.U. Van Baardewijk

286324
Familie Wieringa-Assink
Deze familie, die afgelopen zomer verblijd werd met de komst van twee nieuwe leden, maakte afgelopen donderdag dankbaar gebruik van de suggestie-familiedag. De avond begon met een heerlijke maaltijd in eetcafé Atrium welke werd afgesloten met een heerlijke ‘Chocolade affaire’. Nadat de buikjes rond waren gegeten, toog de familie naar proeflokaal België waar er onder het genot van een kopje koffie en een biertje uitgebreid werd nagetafeld. Ondanks dat er enkele familieleden niet aanwezig konden zijn, was het een geslaagde avond!
- H.J. Aan het Rot

286328
Familie Wassink
Familie Wassink heeft weer drie nieuwe leden gekregen en dat moest gevierd worden. Na het vullen van buiken met drie kilo shoarma en enkele blaadjes sla, moest amice Schutte jr. nog een keer naar de winkel omdat de shoarma op was. Toen hij terugkwam kon iedereen zich verder verzadigen. Op een gegeven moment was de knoflooksaus ook op, maar daar hoefde geen nieuwe voor gehaald te worden, want er was nog mayonaise. Ook werd er deze avond voetbal gekeken. PSV ging ten onder tegen Dinamo Moskou en Feyenoord was iets beter. Gelukkig zijn ze beiden doorgegaan. Na deze voetbalwedstrijden bleek dat het al tijd was om naar sociëteit te gaan en kon het -door amice Kootstra geplande- hardloopuitje niet meer doorgaan.
- J.P. Ophoff

X