Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Afsluitende avond

/ Afsluitende avond

Door S. van der Heide - woensdag 8 juli 2015 

296219

Het verenigingsjaar 2014/2015 loopt ten einde. Afgelopen donderdag was de Afsluitende avond waarin we mochten terugblikken op een fantastisch jaar.
De avond begon met een maaltijd die in goede banen geleid werd door amice Lassche jr. Onder het genot van een bak bami en een biertje konden we gezellig met elkaar eten en luisteren naar een viertal speeches. Na de maaltijd begon het inhoudelijke gedeelte van de avond. Er was een evaluatie van de Bijbelstudie-avonden waarin we binnen de Bijbelstudiegroep het jaar mochten bespreken. Ook was er een sing-in waarbij we God de lof mochten toezingen.
Aan het einde van de avond was er tijd voor cabaret. Amice Schutte sr. had een geweldig stuk voorbereid waarmee hij menig VGST'er aan het lachen kreeg. Daarna was het de beurt aan de SjaCie (de commissie die de Afsluitende avond invult). Zij blikten aan de hand van een pubquiz terug op het afgelopen jaar. Er waren vragen over allerlei hoogtepunten die onze vereniging heeft mogen beleven afgelopen jaar.
Na de Afsluitende avond hadden we alleen nog het Afsluitend weekend op Ameland voor de boeg. Daarna is het echt afgelopen, en moeten we weer wachten tot eind augustus voor de volgende activiteit.

X