Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Afsluitend weekend 2015

/ Afsluitend weekend 2015

Door P. Bergwerff - woensdag 8 juli 2015 

296209

In het weekend van 3-6 juli sloot de VGST volgens traditie het verenigingsjaar af op Ameland. Op vrijdagmiddag pakten de meeste VGST'ers de boot vanaf Holwerd, terwijl een groep van 14 VGST'ers 4 uur lang ging wadlopen. De vrijdag werd afgesloten met een kampvuur op het strand.
Op zaterdag vond iedereen zijn of haar weg naar het strand om daar te genieten van de zon en, na het ontwijken van de kwallen, af te koelen in de zee. 's Avonds gingen de barbecues aan en genoot de VGST van het vlees en de zelfgemaakte salades. Na het eten werden de mannen ook nog getrakteerd op het kijken naar een potje vrouwenvoetbal. Na de warme dag waren de waterballonnen een welkome afkoeling.

296213

Zondagochtend werd de kerk in Nes bezocht waar de dominee uit Holwerd-Blije voorging. Mede door de VGST en Ichthus Groningen zat het kleine kerkje helemaal vol. Na de kerk gingen we samen met de dominee en zijn vrouw terug naar de locatie voor koffie en om te lunchen. Ondanks dat het zondag veel en hard regende heeft iedereen zich prima vermaakt met spelletjes, puzzelboekjes en boeken. Zondagavond bakte de senaat ft. pannenkoeken voor iedereen als avondeten. Na het eten klaarde het op en konden sommige VGST'ers genieten van een zonsondergang op het strand.
Maandag was het schoonmaken met vele handen snel klaar en vonden we met de boot en de trein onze weg terug naar Enschede. We mogen terugkijken op een mooi Afsluitend weekend!

X