Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Familiedag

/ Familiedag

Door Impleo Procurator - woensdag 13 april 2016 


314277

Afgelopen donderdag was er een ruimte vrijgehouden in het jaarrooster om VGST families de kans te geven leuke activiteiten met elkaar te doen. Veel families maakten hier dankbaar gebruik van en hieronder kunt u een kort verslag van enkele familiedagen lezen.

Familie Pranger
Door: J. Bisschop
De afstammelingen van amice Pranger en amice Pranger himself hebben een burger soldaat gemaakt. In de oorlog is dat een nare overgang, maar in dit geval gaat het om het broodje hamburger op onderstaande foto. Daarna ging amice Pranger samen met zijn talrijke familie bowlen. Er werd hoger gegooid dan in andere bowlende families, wat betekent dat Pranger een stel superbowlers heeft voortgebracht. De ‘American Dream’ is volbracht.

314285

Familie Wassink
Door: J.P. Ophoff
Familie Wassink bestaat tegenwoordig uit een grote groep mannen die zich in eerder jaren vooral bezighielden met bierdrinken, shoarma/kebab/pizza eten en film/voetbal kijken. Een enkele keer werd er ook gebowld. Sinds er 2 leden van jaargroep 2011 lid werden van de familie is er al jaren geopperd om te gaan golfen. Dit jaar lijkt het echt zo ver te zijn en hebben de nieuwbakken sjaars zelfs al een datumprikker rondgestuurd. De donderdagavond blijkt toch te klein om te kunnen golfen, dus wordt er gezocht naar een geschikte zaterdag. U hoort hier ongetwijfeld meer over. Zodat iedereen donderdagavond niet alleen thuis op de bank zat, hebben we toch de TV en beamer maar aangeslingerd en zijn we voetbal en darts gaan kijken op de Nachtwacht. Er was ook bier en chips.

Familie Wieringa-Assink
Door: H.J. aan het Rot
Ook familie Wieringa-Assink maakte van de gelegenheid gebruik om elkaar weer te ontmoeten. De avond begon met een goede Italiaanse maaltijd in Happy Italy waar diverse pizza’s geproefd werden. Nadat deze verorberd waren, werd er bij de buurman (ijssalon Van der Poel) nog even een ijsje gehaald voordat we richting de bowlingbaan vertrokken. Daar bleken diverse amici uitstekend te kunnen mikken en het aantal strikes steeg dan ook tot ongekende hoogte. Aan het eind mocht er zelfs nog aan het ‘rad van fortuin’ worden gedraaid en werd er een gratis portie bitterballen in de wacht gesleept! Het was een mooie avond.

X