Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Liftuitje Antwerpen

/ Liftuitje Antwerpen

Door A.J. Doek - maandag 30 mei 2016 


315371

Vrijdag 20 mei was het weer zover! Het jaarlijks liftweekend van de VGST. Dit jaar mocht er gelift worden naar Antwerpen. De reis verliep heel verschillend, sommige koppels hadden maar een paar liften nodig en waren al snel in Antwerpen terwijl andere koppels vastzaten bij een tankstation of meer liften nodig hadden. Ook mochten we weer genieten van alle verhalen van bestuurders, zoals het studentenleven van vroeger, het bedrijfsleven en hele andere dingen zoals dieettips. Wist u trouwens dat koffie echt heel erg slecht is? Aan het begin van de avond waren de meeste koppels gearriveerd en gingen de meesten Antwerpen in om te kijken wat er allemaal te beleven was. Aan het eind van de avond werd er gezellig op een terrasje gezeten en werden alle liftverhalen uitgewisseld.

De zaterdag werd door velen gebruikt om meer van de stad Antwerpen te zien. Bezienswaardigheden als het Centraal station, de Onze Lieve Vrouwen Kathedraal en het stadhuis werden bezichtigd. Omdat er met het warme weer goed gedronken moest worden, werd er tussendoor ook af en toe een terrasje gepakt. Daarna werd er in het park door een grote groep VGST’ers gebarbecued. Zaterdagavond werd het eens tijd om de Belgische speciaalbiertjes te testen en na te genieten van een mooie dag!

Zondag na de dienst vertrok er al een grote groep weer richting Enschede. De rest genoot van een rustig laatste dagje Antwerpen. Aan het eind van de dag werd er nog één keer genoten van de Belgische biertjes alvorens te gaan slapen en de dag erna weer te vertrekken naar Enschede na een prachtig weekendje Antwerpen.

Foto's van het liftuitje kunt u hier vinden.

X