Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Februariweekend

/ Februariweekend

Door R. Kootstra - dinsdag 7 februari 2017 


323952

Afgelopen weekend stond Swiebertjes februariweekend op het programma. Ondanks de ontbrekende promotie mochten 54 VGST'ers genieten van dit weekend. Dat dit weekend een groot succes zou worden stond al sinds Swiebertjes binnenkomst in de sterren geschreven.

Het weekend begon met een traditionele maaltijd die men altijd op Swiebertje aantreft als er meer dan zes personen mee-eten: 'Spaghetti Napoletana'. De vrijdagavond werd gevuld met borrelen, het leggen van kaarten en het doen van spelletjes. Tot diep in de nacht werden wat minder klassieke activiteiten uitgevoerd zoals FIFA, doppen en beerpong.
De zaterdag begon uiteraard weer met tosti's, water (WATER?!?) en een pot voetbal tegen C.S.V. Alpha. Ondanks de hoge verwachtingen konden de versterkte Gele Rakkers geen potten breken en werden ze met 5-2 afgedroogd. Deze overwinning werd zaterdagavond, na een overvloedige maaltijd van de Bunker, tot in de late uurtjes gevierd.
Ondanks gebrekkige voorbereiding van de organisatie werd er toch nog een kerkdienst gestreamd op zondagochtend, aansluitend aan de dienst konden we genieten van een heerlijke pan snert van amice Schutte sr.. Na de maaltijd werd de kampeerboerderij schoongemaakt en konden we weer terugkeren naar Enschede.

X