Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

PVT 2017

/ PVT 2017

Door M.T. Hutten - dinsdag 28 februari 2017 

325108

Dit jaar zijn we weer met twee teams van de VGST naar Assen afgereisd voor het 50e PVT, een paar dagen keihard volleyballen en heel erg genieten.

Het begon op woensdagochtend met een opening in de kerk. Het was mooi om met alle teams samen de week te openen met God. Toen startte het dan echt. De mannen mochten gelijk de eerste wedstrijd spelen en de vrouwen waren vlak daarna aan de beurt. Die gingen goed van start door de eerste wedstrijd te winnen van de VGSU. Daarna werd er iets minder gewonnen, maar ze hebben wel een goed toernooi gespeeld. De mannen hebben ook hun best gedaan, hiervan kon u ook al de verslagen van hun coaches lezen op het forum. Aan de aanmoediging heeft het niet gelegen, het was leuk dat er aan aantal VGST’ers langs zijn geweest om te komen kijken, bedankt! De dames zijn uiteindelijk 15e geworden en de heren zijn geëindigd op de 13e plaats.

Ook de avonden/nachten gingen we gewoon door, onvermoeibaar. Op donderdag was er een maaltijd in de sporthal, met daarna cabaret en Kees Kraayenoord kwam ook nog even langs. Toen was het tijd voor de studentenbattle. Dit deden we uiteraard heel erg goed, vooral het herenteam, die hebben de battle zelfs gewonnen. Daarna was er nog een feest met alle PVT’ers, die later is doorgegaan in de stad. Op vrijdag was het alweer bijna voorbij. Een aantal spelers ging nog met hun laatste krachten naborrelen en de stad in om de week goed af te sluiten. Op zaterdag was het dan toch echt afgelopen en vertrokken we moe maar voldaan na de finales weer naar huis.

We hebben dus een hele goede week gehad met elkaar, met veel volleybal en gezelligheid! Volgend jaar hopen we natuurlijk weer aanwezig te zijn, om er weer een mooi feestje van te maken. Voor dit jaar is dat goed gelukt. Nu gaan we allemaal maar even flink bijslapen en nagenieten!

X