Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

34e Dies Natalis

/ 34e Dies Natalis

Door J.B. Troost - dinsdag 14 maart 2017 


327130
Afgelopen vrijdag mocht de VGST haar 34e verjaardag vieren met de Dies Natalis. Dit vond plaats in het prachtige zalencentrum het Waarbeek in Hengelo, direct naast het bijbehorende pretpark. Nadat de DiesCie de laatste voorbereidingen had volbracht, kwamen de gasten rond half vijf binnen. Ze mochten genieten van een welkomstdrankje en de onderlinge gezelligheid.

Nadat de portretfoto’s waren gemaakt en de senaat was gefeliciteerd, begaven de gasten zich naar de eetzaal. In deze moderne, sfeervolle ruimte met enorme kroonluchters en een sterrenhemel konden de gasten genieten van een heerlijk driegangendiner, onbeperkt wijn en heel veel speeches. Dit alles onder leiding van amica Lourens, onze geweldige tafelpraeses.

Na het eten nam de DiesCie de leiding weer over en konden de gasten even uitbuiken met een kopje koffie en bonbons. Ondertussen werden er groeps- en jaargroepsfoto’s gemaakt en kon men genieten van een goede sigaar. Ook het amicitia drinken werd niet overgeslagen. Uiteindelijk gingen we met z’n allen naar de verbouwde eetzaal om te genieten van uitgebreid cabaret en kon eindelijk het feest beginnen. Onder het genot van zowel goede als hele slechte nummers kwam een groot deel van de vereniging los en ging men nog door tot diep in de nacht. Rond half vier stonden de bussen klaar om iedereen, met een zuurstok in de hand, thuis te brengen.

We willen u bedanken voor uw komst en het mede mogelijk maken van deze geweldige dag. Wij hebben genoten! Bent u ook benieuwd geworden naar de foto’s? Hier kunt u ze vinden!

327134


X