Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Open dag II

/ Open dag II

Door J. Koop - maandag 12 juni 2017 

330647
Op donderdag 8 juni mochten we onze vereniging van haar beste kant laten zien: we hielden namelijk onze Open dag. Rond 4 uur ’s middags druppelden de eerste geïnteresseerden binnen op de CoolKast. Hier kon alvast een beetje de sfeer worden geproefd van het wonen in een studentenhuis. Vét fijn dat de bewoners zo gastvrij waren, bedankt!

Er moest natuurlijk ook gegeten worden, daarvoor verplaatsten we ons naar de Kelderder waar de BBQ’s al stonden te branden. Toen de rest van de VGST ook gearriveerd was kon er worden genoten van het vlees, de gezelligheid en de zon. Het was zo leuk dat zelfs de basisschoolleerlingen even langskwamen om te kijken waar al die geluiden toch vandaan kwamen. Toen we hoorden dat ze een wedstrijd deden wie de langste polonaise kon maken, moesten wij natuurlijk even helpen! Met een polonaise van bijna 80 man hebben ze vast gewonnen!

330651

Door de grote hoeveelheid vlees en zon bleef het nog lang gezellig bij de Kelderder. Rond half 11 werd het toch tijd om ons te verplaatsen naar sociëteit, waar nog tot in de late uurtjes gepraat en geborreld werd. Het was weer een mooie Open dag! Hier zijn de foto’s te vinden.

Heb je de Open dag gemist of ben je enthousiast geworden? Mail dan naar cebzbpvr?itfg.ay om te vragen wanneer je langs kan komen, je bent van harte welkom!

X