Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Ramuitje VGSU

/ Ramuitje VGSU

Door G.M. Jürries - vrijdag 1 september 2017 

Afgelopen donderdag heeft de VGST zich van haar beste kant laten zien aan haar zusjes in Utrecht. Rond 11.00 uur vertrok er een touringcar met maar liefst 45 inzittenden en een groot bouwpakket van een bar.

337155

Aangekomen in Utrecht kwamen we al snel binnen door het ‘open deur beleid’ van huize Rolmops. Door de klimvaardigheden van amice Groeneveld wist hij het balkon te bereiken waarna van binnenuit de toegang werd verschaft voor de overige Twentenaren.

337160
Op locatie wist de VGST een mooi logo te spuiten en een bar in de woonkamer te plaatsen. Ondertussen ging de kersverse praeses (eerder die avond geïnstalleerd) in overleg met het bestuur van de VGSU die zich op de sociëteit bevond.

Hoewel de VGSU enigszins zuur was dat er geramd is buiten haar ramperiode, werd de VGST met open armen ontvangen op haar sociëteit. Hier hebben beide verenigingen haar bral- en braskwaliteiten laten zien. Helaas voor Utrecht kon er hierbij in beide gevallen maar één winnaar zijn.

337164

Na een ontzettend geslaagde actie en sociëteit waarbij amicaliteit en studentikoziteit samen kwamen, vertrok de touringcar rond half 4 weer richting Twente. We kijken terug op een gezellige en geslaagde avond en willen Utrecht bedanken voor haar gastvrijheid!

X