Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Familiedag

/ Familiedag

Door Impleo Procurator - zaterdag 18 november 2017 

Dinsdag was het weer tijd voor de familiedag! Veel families zochten elkaar weer op om leuke activiteiten te doen. Verslagjes van enkele families vindt u hieronder.

Familie Pranger
Door: J. Bisschop
De afstammelingen van amice Pranger, zonder amice Pranger himself, hebben traditiegetrouw burgers soldaat gemaakt. In de oorlog is dat een nare overgang, maar in dit geval gaat het om het broodje hamburger op naaststaande foto. Toen de burgers geserveerd werden leek het net de '4th of july' dankzij al het vuurwerk. Daarna ging de talrijke familie Pranger traditiegetrouw bowlen. Er werd hoger gegooid dan in andere bowlende families, wat betekent dat Pranger een stel superbowlers heeft voortgebracht. De 'American Dream' is volbracht.

339263
De burger van familie Pranger

Familie Van der Brug
Door: N.J. Meijer
Familie Van der Brug heeft weer een mooie familiedag gehad. Met vele generaties mochten ze op Het Diana genieten van diverse heerlijke hoofdgerechten, gevolgd door ontzettend veel zelfgemaakt Oreo-ijs en zelfgemaakte koffietaart. Daarna hebben de familieleden geprobeerd elkaars gedachtegangen te voorspellen onder het spelen van Dixit.

Familie Viergever
Door: P.B.E. de Roode
Familie Viergever en geadopteerde amice De Roode hebben eerst een daghap gegeten bij de Fusting en daarna Secret Hitler gespeeld.

339259
Familie Viergever en amice De Roode

Familie Wieringa-Assink
Door: W. Lassche
Maar liefst twee takken van familie Wieringa-Assink, inclusief veel van de aanhang, gingen met elkaar op stap. Door gebrek aan planning werd er gegeten bij Happy Italy, wat achteraf een uitstekend plan bleek. Voor het toetje vertrok de familie naar Sam Sam om daar heerlijk wat te eten te drinken. Na de maaltijd werd er nog lekker gepoold bij het Snooker & Pool Center in de binnenstad. We hebben genoten!

339255
Familie Wieringa-Assink


Familie Wassink (Golfstrike)
Door: J.P. Ophoff en G. Leeftink
Familie Wassink heeft weer drie nieuwe leden gekregen en dat moest gevierd worden. Na het vullen van buiken met drie kilo shoarma en enkele blaadjes sla, moest amice Schutte jr. Maan nog een keer naar de winkel omdat de shoarma op was. Toen hij terugkwam kon iedereen zich verder verzadigen. Op een gegeven moment was de knoflooksaus ook op, maar daar hoefde geen nieuwe voor gehaald te worden, want er was nog mayonaise cocktailsaus. Ook werd er deze avond voetbal een film gekeken in de bios. De film was slecht, maar de humor goed. Al met al een gezellig avondje met Golfstrike. Nu maar hopen dat we binnenkort weer kunnen golfen!

X