Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Amicaal weekend Wageningen

/ Amicaal weekend Wageningen

Door I.M. ter Horst - dinsdag 28 november 2017 

Afgelopen vrijdag reisden we als VGST'ers naar het verre Wageningen om daar een gezellig feestje te bouwen met onze zustervereniging, de VGSW. Daar aangekomen konden we al snel beginnen aan een lekker bord noedels in de Immanuëlkapel. Na het eten begonnen we aan een kennismakingsspel, wat verdacht veel op speeddaten leek. Het spel bestond uit verschillende rondes en bij elke ronde moest u zoveel mogelijk te weten komen over de persoon die tegenover u zat. Na elke ronde werd er een vraag gesteld zoals: ‘hoe heten de ouders van degene tegenover u?’. Had u deze vraag goed, dan kreeg u een punt.

339620

Ook startte vrijdagavond een spel voor het hele weekend, ieder kreeg een briefje met daarop een naam en een woord wat u diegene moest laten zeggen. Het waren de meest random woorden maar amica Born slaagde erin om 5 mensen zover te krijgen dit te zeggen. Hiermee won zij het toernooi dat zondag stopte. Vrijdagavond mochten we ook genieten van een gezellig feestje in de kelder van Bokkekot. Er werd gedanst, gezongen en er vloeide vooral ook veel bier. De twee verenigingen integreerden goed en er werd veel gelachen.

339616

Zaterdag rond 13.00 was er een brakke brunch in dezelfde kelder als de avond ervoor. Na deze lunch vormden zich twee groepen. De ene groep worstelde zich door de regen om te lasergamen en de andere groep zat warm en droog bij een wijnproeverij. U mag zelf raden welke groep zich lachend en en zonder natte jassen naar het spel van zaterdagavond begaf. Daar aangekomen werden er kleinere groepjes gemaakt en bereidde iedereen zich voor om Levend Monopoly te spelen.

339608

Hierna begaven we ons weer naar Bokkekot om onze buiken rond te eten in chinees. Na deze versnapering vormden zich weer twee groepen, de een ging poolen en de ander speciaalbier drinken in een lokaal café. Na deze activiteit vormden we weer een groep en werd er geborreld op de kroeglocatie: Villa Bloem.

339612
Zondagochtend was er kerk in de GKv te Wageningen en daarna werd er koffie gedronken op H44. Het weekend werd besproken en de sfeer was ondanks de moeheid van velen erg goed. Het was een geslaagd weekend. VGSW, hartstikke bedankt voor dit onvergetelijke weekend!

X