Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Installatieweekend

/ Installatieweekend

Door G. Leeftink - woensdag 10 oktober 2018 

Afgelopen weekend heeft de VGST een nieuw stukje geschiedenis geschreven: 13 enthousiaste leden zijn officieel lid geworden van de VGST! Niet algeheel onverwacht natuurlijk, maar toch zijn we de nieuwe leden stuk voor stuk dankbaar dat ze voor de VGST gekozen hebben.
353984
Het installatieweekend begon zoals altijd met een lekkere maaltijd Chinees in Kampeerboerderij Heesink. Amica R. Lourens verhelderde ons met haar tafelpraesidiaat, een aantal speeches konden natuurlijk niet uitblijven. Niet veel later hervatte de 181e AV, tevens 36e jaarvergadering der VGST. Wat er gebeurde? The usual: een aantal moties, de jaarplannen van Senaat Smilde, wat geblaat over de CoBo begroting, een heleboel emotionele en/of humoristisch afscheidsbrieven, niet te vergeten de fantastische reacties van meneer de Abactis o.t., en last but not least, de installatie van de nieuwe leden!
353992
De rest van het weekend hebben we veel spelletjes gedaan, gevoetbald en gevolleybald, en hebben we genoten van een overheerlijke barbecue. Aan het eind van de middag reisden we met zijn allen weer terug naar het mooie Enschede om de gemiste uurtjes slaap terug te pakken.

X