Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Open dag II

/ Open dag II

Door Amice Fennema - donderdag 13 juni 2019 


360307
De tweede open dag van dit jaar stond gepland op donderdag 6 juni. Net zoals voorgaande jaren was er een barbecue georganiseerd door de leukste commissie van de VGST. De PromoCie had hard haar best gedaan om een gezellige maaltijd te organiseren en ook de aanwezigheid van een aanzienlijk aantal belangstellenden mocht niet ontbreken. Voorafgaand aan de barbecue was er samen met de geïntresseerden koffie gedronken op de Blokhut, wat door de bewoners van Vesper was gefaciliteerd. Na deze gezellige opening van de opendag kon het gezelschap naar de kelderder voor een veelzijdige maaltijd. Een aantal VGST’ers hadden zich bereid gesteld om een heerlijke salade te maken en met een paar ervaren leden achter de barbecue kon het feest beginnen. Enkele enthousiaste leden hadden geregeld dat de viets (onze tandem voor 4 personen) ook aanwezig was. Deze was helaas al voor het eind van de maaltijd bezweken onder het enthousiasme van een groot aantal bewonderaars.

Na heerlijk te hebben gegeten en gedronken was het tijd om te vertrekken richting Update waar het feest kon worden voortgezet. Onder het genot van een (non)alcoholisch drankje kon er worden gesocialized met de bezoekers en mochten zij kennis maken met de gezellige sfeer van de VGST. Sommige van de geïnteresseerden zijn zo dapper geweest om tot het bittere einde te blijven hangen.

Zoals u misschien wel aanvoelde was ook deze open dag zeer geslaagd en we hopen dat de belangstellenden er net zo van hebben genoten als wij.

X