Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Dies Natalis 2019

/ Dies Natalis 2019

Door Amice Kamphuis - maandag 17 juni 2019 

Afgelopen zondag mocht de VGST 36 jaar worden en dat was reden voor een groot feest. Vrijdag 14 juni reisden 120 VGST’ers met hun dates en afgevaardigden van amicale verenigingen af naar Delden om de Dies Natalis te vieren. Iedereen had voor dit feest natuurlijk de mooiste galakleding aangedaan, zodat we de verjaardag in stijl konden vieren.
360592
De party bussen brachten ons naar restaurant Weijenborg, waar we mochten genieten van een welkomstdrankje en iedereen kon met mijn zijn/haar date op de foto. Nadat iedereen met zijn/haar date heeft bij kunnen praten, gingen we voor de maaltijd naar het Parochiehuis. In het Parochiehuis werd een heerlijk drie-gangen diner geserveerd en konden we natuurlijk genieten van de overvloedige wijn. Uiteraard konden de speeches en felicitaties van alle uitgenodigde amicale verenigingen niet ontbreken.
360577
Na de maaltijd was er gelegenheid voor foto’s van groepen met alle mogelijke samenstellingen en konden we genieten van cabaret van verschillende VGST’ers. Het gelach tijdens het cabaret kon daarna overgaan in het feesten tijdens de afterparty in Weijenborg. Iedereen kon zijn mooiste danspasjes laten zien en genieten van de muziek van DJ Gert. Rond half vier ’s nachts stapte iedereen weer moe en voldaan in de bussen richting Enschede, om daar te dromen van de fantastisch avond die jammer genoeg alweer voorbij was.

X