Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Amicaal feest - Glow in the ark

/ Amicaal feest - Glow in the ark

Door N.J. Van der Herberg - woensdag 27 november 2013 

265493
Afgelopen vrijdag 22 november, was het amicaal feest van de VGST. Na de tentamenweken waarin bij iedereen zijn of haar sociale leven tot een nulpunt was gedaald, was een feestje om dit isolement goed te maken zeker gewenst. Het thema van de avond was ‘glow in the ark’. Vanaf half 11 kwamen de eerste mensen vrijwillig (en door een ramactie gedeeltelijk onvrijwillig) binnendruppelen. En dat binnendruppelen hield nog lange tijd aan. Rond half 1 kwam persoon ‘146’ binnen. Uiteindelijk had het feest een grote opkomst met veel broeders, en ook een heel aantal zusters en wat mensen van het feestje dat ‘beneden’ plaatsvond en blijkbaar minder gezellig was dan ons feestje.

Het was gezellig druk en er was goede muziek van onze eigen VGST‘ers. Mooi om te zien hoe erg de dj’s hun best gedaan hadden om een mooie setlist neer te zetten. En het sloeg aan, want bij veel mensen gingen de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Het bier vloeide lange tijd rijkelijk, totdat de fust van vijfhonderd liter leeg was, al rond twee uur. (Rustig maar mensen, wij waren niet de enige die van dit fust hebben gedronken.) Na wat mensen wakker gebeld te hebben van de locatie 'Tabula Rasa', kon de tap weer open.

Rond een uurtje of vier moest er dan toch echt een einde komen aan het feest. Terwijl de laatste nummertjes gedraaid werden, maakten de aanwezigen zich op voor de reis naar huis. Na het feest moest de boel nog schoon, maar gelukkig waren er nog een aantal feestgangers die hierbij wel een handje wilden helpen. Daarvoor dank.

X