Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Senaat Bijvank

Praeses D.M. Bijvank

297961
Aan het stuur van fiets en vereniging leidt hij u over de juiste wegen. Wanneer die wegen er nog niet zijn legt hij ze zelf aan met stoeptegels, liever ’s nachts dan overdag. De uil ontwaakt ten slotte ook ’s nachts. Als basis voor zijn taak beschikt hij over grote intellectuele capaciteiten die hij eerder al uitte in commissies en disputen en nu ook in het senatorschap. Hallo meneer de Uil, waar brengt u ons naar toe?

Abactis T.J. Lassche

297988
Vol trots over zijn rood-blauwe das is de abactis al zijn hele lidmaatschap te vinden op elke verenigingsactiviteit. Binnen de vereniging maar vooral ook graag naar buiten toe vertelt hij over zijn mooie vereniging. Niet vaak kiest hij de weg van de minste weerstand, maar dat is voor hem geen probleem. Het discussiëren en beargumenteren is hem op het hart geschreven.Lassche sr. is met zijn creatieve kunnen tevens verantwoordelijk voor de hele huisstijl van senaat Bijvank.

Fiscus T.H. Post

297991
Amice Post, opgegroeid in Hoogland, is in 2009 naar Enschede gekomen om het één en ander te leren over elektrotechniek, maar al snel lijkt hij zich meer te richten op het leven naast zijn studie. Dit geldt zeker voor het jaar 2011-2012, het jaar waarin amice Post de posten van de VGST zal beheren. Met de ervaringen in de eerste twee verenigingsjaren van deze trompettist op het gebied van studentikoziteit, liften, vuur, rammen en meer is inmiddels al een boek te schrijven met meer pagina’s dan Calculus, het boek dat de fiscus een jaar links zal laten liggen voor de boekwerken van het fiscaat.
Sinds er 70 jaren verstreken zijn na de bombardementen op Rotterdam en hij Grolsch heeft leren drinken, gaat Post helemaal los in het schone Twentse land. Hij is dan ook één van de meest waardevolle personen van de senaat, Post is het die geen absurd idee te absurd vindt. Als er iemand eindeloze energie heeft voor de VGST dan is dat amice Post wel, uw geld is bij hem in goede handen!

Assessor O. Haitsma

297970
Deze gespierde Fries uit Blije zal komend jaar de commissies van de VGST vullen en begeleiden. Nadat hij eerst al aanzien verwierf als dictator van Boswinkel heeft zijn macht zich nu uitgebreid naar de senaat. Deze WB’er is de tegenhanger van de twee IO’ers in de senaat. Hij is een boom van een kerel en als het op brallen aankomt is hij iedereen de baas. Met zijn sociale capaciteiten is hij de ideale man om ervoor te zorgen dat de commissies goed lopen en daarmee de vereniging een mooi jaar te geven.

Senaatstandem Viets

297976
De foto behoeft weinig uitleg. Dit unieke vervoersmiddel straalt trots uit van een vereniging die minstens zo uniek is. Dit prachtding is hoogstpersoonlijk door de heren senatoren vanuit Bilthoven naar Enschede gefietst waarna er maandenlang in stilte aan is geklust. Het resultaat mag er zijn. Nu hij eindelijk uit de schuur mag zal hij prominent het Enschedese straatbeeld gaan kleuren. Maar waarom alleen Enschede? Deze tandem belooft een begrip te worden in heel (amicaal) Nederland! Nu nog maar zien of er nog eens de snelheid van 54km/u mee gehaald kan worden.

Documenten

Afscheidsbrieven

Afscheidsbrief A.P. Dral (reactie)
Afscheidsbrief R. Grimmerink (reactie)
Afscheidsbrief A.G.M. Van der Lugt (reactie)
Afscheidsbrief J. Petter (reactie)
Afscheidsbrief J.H. Boersma (reactie)
Afscheidsbrief A.E. Ekkelenkamp (reactie)
Afscheidsbrief G.T. Havinga (reactie)*
Afscheidsbrief J. Heerssema (reactie)*
Afscheidsbrief J. Middag (reactie)
Afscheidsbrief T. van Dijk (reactie)

*al voor de jaarvergadering voorgelezen

297997


297985

X