Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Senaat Lassche

380783

380786

Praeses - Arne Lassche

In het 38e jaar der VGST is het aan Arne Lassche om de vereniging op zijn vleugels te dragen. Hij weet niet alleen zijn broek, maar ook discussies kort te houden door altijd een shortcut naar de essentie van het onderwerp te vinden. Hij is terminaal verslaafd aan Sudoku’s, Zweedse puzzels en Rubik’s Cubes. Zo weet hij dus altijd tot de juiste oplossing te komen. Het puzzelen zit er al van jongs af aan in. Bij zijn studie Werktuigbouwkunde doet hij dat dan ook erg veel. Het ontwerpen en doorrekenen van nieuwe producten doet hij als bijzaak van zijn senaatsjaar. Leiding geven zit in zijn natuur en dat beoefent hij ook al zeer geruime tijd professioneel bij uw favoriete pizzatent. Punctueel en strak op de zaak als hij is, houdt hij de korte- en lange termijn agenda op orde. In een moeilijke tijd zoals deze heeft de VGST een praeses nodig die van aanpakken weet en daarin kunt u geen betere vinden dan Arne.

Abactis - Sieger van Breugel

De abactisketen hangt dit jaar om de nek van Sieger van Breugel. Met zijn onuitputbare bron van woordgrappen houdt menig amicale vereniging zijn hart vast. Aan eloquentia bij deze abactis geen gebrek. Hij schrijft niet alleen, maar hij kan ook nog een flinke partij programmeren. Als ICT student is het bijhouden van ledenadministratie dan ook geen enkel probleem voor hem. Hij deinst niet terug van de beleidsvragen die op zijn bureau terecht zullen komen. Speciaal voor het beantwoorden van deze vragen heeft hij zelfs een nieuwe bureaustoel aangeschaft. Het serieuze werk kan hij goed relativeren door, onder het genot van een biertje, een goede grap erin te gooien. Daarnaast gaat het begeleiden hem al veel langere tijd goed af. Zo staat hij met een zekere regelmaat bij Bijbelstudie of in de kerk met zijn gitaar de zang muzikaal te ondersteunen. Helemaal klaargestoomd gaat hij komend jaar tegemoet.



Fiscus - Stijn Teekens

‘Jezelf quoten is laf.’ - Amice Teekens

De VGST-rekening ligt komend jaar in de vertrouwde handen van Stijn Teekens. Hij gaat ervoor zorgen dat u netjes al uw rekeningen betaalt. Hoewel hij onverwachts uit de hoek kan komen, kunt u elke maand rustig een incasso verwachten. #tikkievanTeekens Aan ervaring bij deze amice geen gebrek! Afgelopen jaar heeft hij de nodige ervaring op mogen doen bij het dagelijks bestuur van VGS-Nederland, waar hij ook al de kas beheerde. Die ervaring van amicaal Nederland gaat überhaupt van pas komen. Daarmee kan hij bijzonder goed de rest van de senaat begeleiden op dit spannende avontuur. Het hart heeft hij zeker op de goede plek. Hij zet zich tot het beste van zijn kunnen in om iedereen gelukkig te houden. Zijn punctualiteit zorgt ervoor dat alles wat hij voorgeschoteld krijgt tot in de naadjes uitgevogeld zal worden. Uw geld zal komend jaar bij hem veilig zijn.

Assessor - Laurens aan het Rot

Delegeren kun je leren. Maar Laurens aan het Rot heeft deze kunst allang verworven. Het vullen en onderhouden van de commissies zal hij dan ook komend jaar gaan verzorgen. In zijn handen is dat zeker toevertrouwd. Met zijn ongeëvenaarde enthousiasme kunt u haast geen ‘Nee’ als antwoord op zijn vragen geven. Mocht u dan toch nog twijfelen, dan weet hij u wel om te praten met zijn ongekende overtuigingskracht. Mede dankzij zijn ervaring als leidinggevende bij de gele supermarktketen heeft hij een enorme mensenkennis ontwikkeld. Dat maakt hem des te sterker in zijn rol van assessor. Verder mag VGS-Nederland haar borst nat maken. Naast het zijn van assessor neemt hij namelijk ook de rol van VGS-vertegenwoordiger op zich. Met zijn aanstekelijke lach zorgt hij altijd voor een goede sfeer. Zijn welkome gezelschap zal dus zeker niet ongemerkt gaan. Al met al een
onmisbare kracht van Senaat Lassche!


380802

380805

380808

X