Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Senaat Smilde


360004

Praeses - Arjan Smilde

Amice Smilde heeft dit jaar de hamer en daarmee de leiding over de vereniging in handen gekregen. Als echte TBK’er begint zijn dag nooit zonder koffie en is hij altijd op zoek naar manieren om de VGST beter te laten functioneren. Algemene vergaderingen worden met een vriendelijke glimlach voorgezeten en verlopen gestroomlijnd. FC Twente en Grolsch zijn de twee grote passies van meneer de praeses – en dat laat hij graag weten in zijn speeches om 12 uur! Als u behoefte heeft aan een goed gesprek of juist slap wilt ouwehoeren bent u bij amice Smilde aan het juiste adres!

Abactis - Judith Koop

Amica Koop mag dit jaar het abactiale gedeelte van de senaat op haar nemen. Als eerste vrouwelijke Abactis zal zij proberen de vereniging wat vrouwelijker te maken, voor zover dit nog niet gelukt is tijdens haar werk in de talloze commissies die zij al gedaan heeft. Als enige vrouw binnen de senaat zal zij zich bij de wenkbrauw pedicure wat alleen voelen, maar tijdens de senaatsvergaderingen en AV's staat ze zonder problemen haar mannetje. En anders nemen we het toch gewoon mee naar de volgende vergadering?
Fiscus - Anne-Rik Smit

De financiën hebben hun thuis gevonden in de armen van amice Smit. Als echte werktuigbouwkundige zijn getallen hem niet vreemd en rekent hij erop los. Als het geld iets te makkelijk wegvloeit gooien we er gewoon een flinke lading ducttape tegenaan, dat is dé oplossing voor al uw problemen! Zijn nuchtere Groningse roots zorgen er tijdens senaatsvergaderingen voor dat we niet eindeloos blijven vergaderen over hetzelfde punt. Hoe hij dat precies doet? Dat blijft het geheim van de smid Smit.Assessor - Niels de Boer

Vanaf grote hoogte overziet amice De Boer de VGST en dat maakt hem uitermate geschikt voor het assessoraat. Hij scout talenten van veraf en weet iedere amice of amica ervan te overtuigen dat hij of zij écht geschikt is voor die ene commissie. Naast dit alles houdt hij alle uitspraken tijdens Algemene Vergaderingen bij en studeert hij Elektrotechniek en Technische Informatica. Zijn affiniteit met mensen en de gave om systemen te bouwen maken dat het assessoraat amice De Boer op het lijf geschreven is!


360007

360010


X