Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Senaat Sliggers

369179
371018
Praeses: Rick Sliggers

Dit jaar ligt de leiding van de vereniging in de handen van amice Sliggers. Dat hij geliefd is in amicaal Nederland blijkt wel uit het feit dat menig amicale vereniging hem thuis ophaalt om haar amicale feest wat op te fleuren. In de tijd die hij wel in het mooie Enschede doorbrengt, weet deze chemicus de ideale verhouding om sterke koffie te zetten in de senaatskamer en van een pilsje op zijn tijd is hij ook niet vies. De AV’s leidt deze praeses in goede banen en hij stopt niet voor de kogel door de kerk is. Ook in het Kleintje VGST laat hij van zich horen, want met zijn kanonspuntenslijper heeft hij zijn scherpe opmerkingen altijd klaar.
Abactis: Nynke Meijer

Dit jaar is amica Meijer verantwoordelijk voor het contact tussen alle amicale verenigingen. Met de abactiale pen tussen haar vingers blijft elke amicaal op de hoogte van de VGST. Daarnaast zorgt ze ervoor dat iedereen binnen de vereniging naar tevredenheid antwoord krijgt op zijn vragen. Niemand ontkomt aan haar, want haar administratie vernieuwd nog sneller dan het nieuwe 5G-netwerk. Amica Meijer regelt alles wat los en vast zit en zorgt ervoor dat de privacy van iedereen gewaarborgd wordt. Zo lekt er geen informatie uit, maar houdt ze alles voor haarzelf. Naast hard werken, maakt ze vaak muziek en zingt ze er zelf ook nog bij. Deze TBK’er is geen liefhebber van een sterke bak koffie, maar verblijdt de rest van de senaat wel vaak met wat lekkers voor erbij.
Fiscus: Geert Maan

De machtigste man van het jaar is amice Maan. Luister maar goed naar zijn bevelen, want wie weet wat er anders met uw incasso gebeurt… Deze gedreven Pietje Precies zorgt dat het fiscaat perfect in elkaar zit. En mocht er toch ergens een schakel missen, dan heeft hij dat zo door, want schakelen, daar studeert hij voor. U kunt erop vertrouwen dat uw geld in goede handen is, want met het verantwoordelijkheidsgevoel van deze MVMNHF-commisaris zit het wel goed. Mocht u dankbaar zijn voor een lage incasso, geef hem dan een pak chocolademelk en zorg dat er genoeg geld op uw rekening staat. Dat voorkomt aanMaaningen.
Assessor: Willemijn Binnekamp

De vrouw die dit jaar alle commissies aanstuurt is amica Binnekamp. Ze is altijd in voor gezelligheid en kent daardoor veel mensen, waardoor ze leuke combinaties van commissieleden kan maken bij het vullen van de commissies. Deze TG’er in hart en lever is daarnaast ook nog eens super verstandig, want bier komt er niet in. Voor wijn is ze daarentegen wel altijd in. Wilt u wat gezellig geklets om u heen, dan is amica Binnekamp het juiste gezelschap, want deze trotse Zeeuwse heeft altijd wel wat te vertellen. Daar heeft al menig ChOOSE-vergadering van kunnen genieten. Typen op de AV kan ze als de beste, want van al haar ukulelegespeel heeft ze wel soepele vingers gekregen.
X